3нм Паладијум Нанопартицле Ниска температуре умрежавања, користи за водоник сензори или катализатора

3нм Паладијум Нанопартицле Ниска температуре умрежавања, користи за водоник сензори или катализатора

3нм Паладијум Нанопартицле

Mahsulot detali

ЕТЕБ Технологија, један од водећих произвођача и добављача у Кини, сада доноси вам квалитет и поузданост 3нм паладијума наночестица низак температуре умрежавања, која се користи за водоника сензора или катализатора. Велцоме то купити квалитетан булк производе код нас и прилагођене наредбе су добродошли.


Величина честица: 3нм
Време сушења Температура: Мање од 250 ℃


Примењује у електронским пасте, сензора водоника и катализатора.


На пример, произвођачи аутомобила користе паладијума као катализатора у катализатора у вашем аутомобилу како би ваздух загађују молекули из свог аутомобила издувних гасова мање штетан. Користећи наночестице паладијума повећава површину и проценат платине атома доступних за контакт са молекула укључених у реакцији. Ово вам омогућава да се извуку са мањим количинама паладијума.

Палладиум наночестице су се показали као ефикасни катализатори у различитим хемијским реакцијама. На пример, паладијум наночестице могу смањити количину платине која се мора користити као катализатор у ћелијама горива. Паладијум кошта отприлике половину онога што платине трошкова, што би могло помоћи смањити трошкове ћелија горива.

Истраживачи су такође открили да употребом паладијум наночестица може да побољша перформансе катализатора. У лабораторијским тестовима, открили су да гориве ћелије коришћењем катализатора направљен са овим наночестица генерисано 12 пута више струје од једног садржи катализатор помоћу Пуре Платинум. Гориво ћелија и трајала је десет пута дуже.

Паладијум такође може да побољша перформансе гвожђа наночестица који се користе за чишћење органских загађивача у подземне воде. Додавање палладиум то гвожђа наночестице им омогућава да допринесу више електрона у реакцију, повећавајући брзину којом хлорисане угљоводонике попут ТЦЕ су деградиране.


Величина честица: 3нм
Време сушења Температура: Мање од 250 ℃


Примењује у електронским пасте, сензора водоника и катализатора.


Oldingi:Сизе-цонтроллед Синтеза 4НМ злато (АУ) Нанопартицле Уникуе Оптоелектронске Својства, примењен у Органиц Пхотоволтаицс, сензорним сонди, терапеутски агенси, дрога Испорука у биолошким и медицинских уређаја, електронске проводнике и катализа Keyingi2:Фабрика директне залиха одличан дисперзије нема агрегације пречника 20-30нм дужине 20-25ум сребрни Наноwире Проводни мастила за фарбање

So'rov