ВВ је ново ветробран симетрија Хеат, Дефростс Ице Без влакном Вирес

- Mar 01, 2017-

Можда мислите ветробран технологија није легло за истраживање, али Форд управо је објавио нову врсту ветробранско стакло које се бави неким веома уобичајене проблеме.


Волксвагена "клима стакла" укида видљивих грејних елемената постављених у загрејаној шофершајбну. Уместо тога је танак слој електропроводљивог сребра унутар ламинираног стакла. Максимално 400-500 вати пролази кроз слој, помажући топљења леда. Такође постоје и додатни влакна под брисаче да их заустави од смрзавања на стакло.

Волксваген-клима-виндсцреен.јпг

Предности проширити изван зиме. То танак слој од сребра, док је невидљив за путнике, делује као пасивни топлоте штит, смањује количину топлоте која улази у кабину када сунце сија. Волксваген верује да може да смањи унутрашњу температуру од 15 степени више од традиционалног стакла.

Овај систем је мало елегантније од уобичајених загрејане ветробранима ћете наићи, који карактерише танке влакна жице. Ти жице су углавном невидљиви, али под одређеним условима, они постају сасвим јасно и помало досадан. Већина Јагуар Ланд Ровер возила имају ову врсту ветробранско стакло.

Не чини се да је ова технологија је прилично још долази у САД. Она ће почети као опцију за број Волксваген евро-тржиште возила, укључујући Голф , Голф Спортсван, Тигуан , Схаран, Пассат и Пассат. Цене се крећу од 340 евра, која се претвара у око $ 365 у време писања овог текста.Oldingi:Цлариант лансира Нано Силвер ЦОНДУЦТИВЕ Инк Keyingi2:Електрохемијски Припремљен Блацк Нанофлакес И Нановирес