Проводног мастила и пасте Бизнис: Еверитхинг Ис Цхангинг

- Feb 20, 2017-

Све се мења у проводљивости мастила и паста бусинес с. ИДТецхЕк Е стиматес да ће проводног мастила и пасте тржиште у 2026. достићи скоро 1,7 милијарди $ у текућим ценама метала. Микро величине сребрна проводницима пасте ће доминирати на тржишту, контролише скоро цело тржиште у 2016.
 
Силвер наночестице ће, међутим, постаје све конкурентнији, проналажење употребу у низу за нове апликације сектора да постане тржиште $ 80 милиона долара у 2026. Бакар ће остати релативно незрели технологија, али ће постићи ограничен успех Што се роман лековити системи инсталирани да бисте отворили врата до продаје бакар боје.
 
Соларни панел индустрија ће бити 1.5к тржиште тона у 2016. за сцреенпринтед печење типа проводних пасти. На нивоу пасте, нова група добављача ће ускоро доћи да доминира овај посао, док је на нивоу праха, корисници ће приморати кроз диверсификованом базу добављача.
 
Осетљив на додир ивица екрана електрода тржиште ће наставити свој пад. ЛинеВидтх-у-размак (л / с) је смањен на 20/20, гурање ситоштампу са стандардним ПТФс изван својих граница и отварање врата пхотоцурабле пасте. Технике нагризања на бази се налазе додатне могућности као маску даље сужена, док стандардни ПТФс ће задржати одређени удео на крају јефтиних тржишта.
 
Сензори, као што су аутомобил станарских сензора, штампаних сензора пиезоресистиве и неким верзијама сензора глукозе ће остати значајан ниша тржиште за проводљиве пасте, као што ће аутомобилска сектор са мешовитим груписање у развоју апликација стагнира традиционалном и-раста. ХФ и УХФ РФИД антена тржиште ће расти, али ће видети релативни удео на тржишту од врсте мастила трансформишу у наредној деценији.
 
3Д антене је помоћу аеросол штампање ће се наставити привучете. Овај приступ ће се такмичити глава-на са МИД (обликованим интерконект уређаја) технике и да ће постати значајан играч на тржишту потрошачке електронике. Металне мреже као алтернатива ИТО ће споре продире упркос нерешеним период консолидације у ТЦФ индустрији, стварање потражње за сребро наночестице се користи у попуњавању или штампање фине линије.
 
Нова тржишта ће се појавити и створити нове захтеве перформанси. У-калупу електроника ће захтевати мастила која могу да се протежу и преживе процес термоформирање / обликовање. Електронски текстил ће захтевати мастила која су заиста растегљива и издржати поновљених циклуса прања. 3Д штампане електронике и десктоп ПЦБ штампачи ће морати високу проводљивост и ниске температуре боје да отворе велике нове могућности прототипове за 3Д штампача и кола дизајнера. Сви ови тржишта су спремне за убрзани развој под условом технолошких иновација могу задовољити на тржишту пулл.
 
Имајте на уму да је продаја мастила цене су одбили због пада цена метала сировине, али и под притиском марже, што доводи до смањења у нашим прогнозама прихода.
 
" Проводљиви Инк Тржишта 2017-2027: прогнозама, Технологије, Играчи ," И Најновији извештај ДТецхЕк је на проводни мастила и пасте тржишту, пружа свеобухватан преглед проводљивости мастила и пасте тржишту, што детаљна 10-годишње тржишту прогнозе по сегментима примене и врсти материјала, као и детаљну анализу најмање 17 постојећих и нових апплицатион сектора.


ИДТецхЕк води стратешких пословних одлука кроз истраживања и догађаје услуга, помажући вам профит од нових технологија. ИДТецхЕк даје независно истраживање, пословну интелигенцију и савете компанијама широм ланца вредности на основу истраживачких активности и методологија који пружају податке које тражи пословних лидера, стратега и настајању технологија скаута да помогну своје пословне одлуке основних. Заинтересовани могу да сазнају више на ввв.ИДТецхЕк.цом, и да разговарају о својим потребама, могу се обратити ИДТецхЕк на ресеарцх@ИДТецхЕк.цом.
 

Oldingi:Електрохемијски Припремљен Блацк Нанофлакес И Нановирес Keyingi2:ТМДЦ Нанофлакес чини нову врсту фотосинтетске Солар Целл