Студенти Сховцасе њихове науке Скиллс

- Mar 24, 2017-

Греат Фаллс, Факултет МГУ је упакован у уторак ујутро док се Монтана регион ИИ сајам науке и инжењеринг почела.

Ученици у разредима од шест до 12 од Глациер, Тооле, Либерти, Тетон, Пондера, Цасцаде и Џудит басена земаља пакује ходницима школе са својим пројектним одборима и прототипова. Осамнаест школа и неколико ученика код куће школа су били заступљени.

Више од 150 судија лутао факултет, испитивао 308 средње школе ученика и 44 средњошколаца из хипотезе до закључка и све између.

Центревилле седмог разреда Кејд Хачинс поносно показала своје торнадо цеви, упркос чињеници да је његов хипотеза да ће топла вода путује кроз торнадо брже него хладне воде показала да је нетачна.

"Мислио сам да кад су топле молекули се крећу брже у води, било би брже", рекао је Кејд. "Закључио сам да су хладни молекули чвршће упакован, па је вода гушћа и потонуо. То је као топлих и хладних ваздушних или океанских струја. "

Цаде направљен његов пројекат са две боце 32-унца газираних и црвеном, пластичне флаше конектор.

Цаде се користи за МацГиверинг материјали заједно из свог искуства са НАСА пројекту центревилле је. Он помаже да се створи скафандер који може да издржи вакуум простора.

"Мислим да када порастем, хоћу да будем инжењер."

Б9326689574З.1_20170314201824_000_ГХВХНУРКТ.1-0.јпг

Леанне Фрост директор општег образовања, бизниса, технологије и поделе трансфер у Греат Фаллс Цоллеге МСУ, каже да је циљ ове манифестације је да се студенти Област узбуђен због науке и инжењеринга.

"Ово је велика прилика за студенте свих узраста да покажу свој ентузијазам за науку", рекао је Фрост.

Горе, Симс млађи Ејвери Харис је стајао испред свог шперплоча пројектни одбор илуструје да је најбољи начин да се очисти медицинску опрему за пацијенте са цистичном фиброзом. Авери пришао свој пројекат са сентименталне везаности.

Авери деда ослањао на медицинску опрему, али често чистити га само испирање и затим остављајући га. Авери замишљала овај метод био неефикасан у Ставинг офф раст бактерија.

Авери почео да ради на факултету са доктором чија ћерка има цистичне фиброзе. Она је представљало изазов: могла закључити шта метода чишћења је најефикаснији код пацијената ослањају на медицинску опрему?

Авери користи три различите врсте бактерија у свом огледу Е. цоли, стапх и Псеудомонас аеругиноса. "Мислио сам да кључања да би било најефикасније", рекла је она. "Показало се да је истина, али већина медицинска опрема је направљен од пластике и може се кува само пет минута пре него што почне да се топи."

Она је такође експериментисао са златним и сребрним наночестица да видимо да ли ће спречити раст. Она је закључила да је успело са неким од бактерија, али није престајао све њих.

Многи студенти пут исто толико времена у представљајући своје пројекте као што нису спроводе експерименте. Одбори свих облика, величина и боја илустровао своје методе и резултате са текстом, фотографијама и графиконима.

Аманда Никс, 7-12 наука професор на Сунбурст, рекао је ово искуство је изузетно важно за студенте.

"То је кроскурикуларно", рекао је Никс. "Они писања, истраживања, представљајући и учење нових компјутерских програма за науку."

Сунбурст студенти су радили на својим пројектима готово искључиво за време школског да обезбеди сваки ученик има исти ниво времена и приступа да заврши своје експерименте.

Б9326689574З.1_20170314201824_000_Г8ВХНУРОХ.1-0.јпг

"Све је урађено у школи, тако да могу да подржавају једни друге и имају наставнике тамо", рекао је Никс. "То ниво игралиште за све студенте који можда немају подршку код куће."

Сви Сциенце Фаир залихе су обезбеђена на Сунбурст студентима од стране локалног спонзора.

Висока школа део сајму науке је санкционисан Интел Међународни науку и инжењеринг сајма. Топ пројекти из средњошколских разреда ће имати право да учествују у националном ИСЕФ догађају у Лос Анђелесу у мају.

Награде су уручили градоначелник Боб Келли.

Сајам науке наставља у четвртак, 16. марта, за основне студенте. То ће почети у 8:30 часова и траје до 2. часова Греат Фаллс, Факултет МГУ Стем клуб ће забавити публику са неколико научних експеримената у 11:15 часова Онда је додела награда почиње у 1 пм
Oldingi:Каталитички стакло чини Метал Рецицлинг Еаси Keyingi2:Помоћу Инкјет штампање изградити интелигентна флексибилни хибридни склопови