Научници на W.Va. факултети присутни закључке из економских, заједница утицај истраживачких пројеката

- Feb 15, 2017-

СОУТХ ЦХАРЛЕСТОН, W.Va.– Наука професори на колеџима и универзитетима широм Западне Виргиније се латили истраживачких пројеката који се на државну заједницама и економију.


У уторак, професори из Западне Виргиније универзитета, Марсхалл универзитета, универзитета "Цонцорд" и Wест Виргиниа државног универзитета је дао презентације свог рада током СТЕМ Салон на мосту Валлеy заједнице и техничка школа у Соутх Цхарлестон.


Др . Нађа Спитзер, у Марсхалл, је радио на пројекту који се бави сребрни нанопартицлес и како то утиче на развој можданих ћелија код деце.


"Дете је можда користи четкице, користите играчке, бити изложени година или чак неколико деценија и њихови нивои су већи и већи. Ово је критичном тренутку развоја мозга, наравно. Ако ови нанопартицлес су изградњи у мозгу и који утичу на развој, онда је то брига,"објаснио је Спитзер.


Истраживања показују, да рекао је Спитзер, да ћелије се понашају другачије и да су мобилне функције промене када је изложено у нанопартицлес.


Др Бриан Андерсон, директор Института за Западну Виргинију универзитета енергије, ради на пројекту који укључује природног гаса хидрата, разликовале термодинамицки манекенство и геотермални системи. Он је рекао да ови системи ће помоћи Западне Виргиније и цео свет, развија нове изворе обновљиве и одрживе енергије.


"Имамо , у Западној Виргинији, најефикаснији угаљ електрану у западној хемисфери у снази Лонгвиеwа сјеверно од Моргантауну. Радимо са њима на њихов следећи кораци биће да додатно повећати своју енергетску ефикасност примене угља,"рекао је Андерсон.


Студенти су се удружили са овим професорима да се руке на искуство. Андерсон је рекао да је важно да укључују студената у истраживање, тако да они могу бити спремни за каријере и тако да могу да уче будућим генерацијама.


"Им се уплитати у реалном свету пројеката је шта је од критичног значаја, јер проблеми и изазови еволуирати сваког дана и сваке године и уџбенике не могу да пратим то," рекао је.


Спитзер је рекао да јој студенти су учење о руководство и комуникације, није само наука.


"Сваки добију свој пројекат, морају да схватим временске одреднице, морају да мозда надгледа или предајем ствари другима, а онда иду на међународним конференцијама и имају да представимо њихово истраживање научника, докторат из целог света," рекла је.


Друга имена добитника укључене др Јосепх Аллен фромЦонцорд универзитета и Др. Сањаyа из Wест Виргиниа државног универзитета.


Ален је истраживање фокусира на разумевање земљотреси очувани у зонама дубоко кривица. Сањаyа води програм за активна истраживања дизајна биљака и мицроалгае да бисте побољшали биоенергy и витаминима.


Презентације су у уторак били домаћини Wест Виргиниа високог образовања политике комисије одсека за науку и истраживања.

Oldingi:ТМДЦ Нанофлакес чини нову врсту фотосинтетске Солар Целл Keyingi2:Пројекција филма Филаментоус гљиве за антимикробну сребрни Нанопартицлес синтезу