Штампани електронику: РФИД сензор платформа и флексибилне функционалне филмова за аутоматску обраду

- Mar 17, 2017-

ПринТроницс Сцхреинера, Сцхреинера групе компетентност центар за штампани електронике, на "Иновације Схоwцасе-" од ЛОПЕЦ у Минхену (Хол Б0) на 29 марта и 30, ће бити први на свету: штампани РФИД сензор платформа која садржи сложене ознаку са електро функције. Помоћу одштампане Проводни трагове, ознаку комбинује температуру и први-отварање сензор са НФЦ чипом. Захваљујући антена утиснута НФЦ чип може читати са смартфон опремљени за ову сврху. Развијен за процесе ролне у ролну, решење је потаман за аутоматску обраду.


Када штампани РФИД сензор платформа је користила да затворим паковање производа врши два непоходно. Путем сензора, то непрекидно Мери и бележи температуре преко ланца читаву залиху у целом животу етикете. Врло танка, флексибилна батерије уграђене у ознаци омогућава такве дугорочне евидентирање података. Је додатно Уграђен сензор за отварање прве указује на то да ли или не на ознаку смањена кроз да отвори кутију и садржаја можда су изложени петљање.


Друге производе флексибилне и мултилаyер филма за електрична проводљивост, пребацивање, мерне и контролне сврхе да буде на ЛОПЕЦ кабини изложби укључују штампани Проводни трагове, антене, елемент загревања, рефлектори, Мултифункцијски корисничке интерфејсе и другим сензорима. Ова Сцхреинера ПринТроницс решења су мултифункционални као и достави високо додатну вредност. На основу детаљније кноw-хоw, у штампању сребра и угљен, у изолацију и кроз рупу интерцоннецтс, Сцхреинера ПринТроницс развија велике прецизности ролне у ролну штампању електронике на константно виши ниво у последњих неколико година.

Oldingi:Теен измисли неки премаз који даље клице Keyingi2:Штампани електронике тржишта анализа материјала (пером и подлози), технологијом (Инкјет, екран, Гравуре, и флексографичка), од стране уређаја (екран, фотонапонских, осветљење, РФИД и други), и у региону и Сегмент прогнозе, 2014-2025