Штампани електроника тржиште ће, како се очекује, достићи милијарде УС долара 65.0 до 2024; Потражња за паметне амбалаже промене игра за конкуренте | ТМР

- Feb 08, 2017-

Кључни играчи који послују у наглобални штампани електронике тржиштаЈеси био боре да задрже руководство са развој новог производа, имплементацију новим технологијама и иновацијама производа. Истраживање тржишта транспарентност примећује да неки од водећих играча на глобалном тржишту су Самсунг Елецтроницс Цо., Лтд., трула јабука, танки Филм електронике АСА, Оптомец Инц., и Интринсиq материјала, Инц. Ове компаније очекује се да се фокусира на спајањима и Аквизицијама и стратешких пословних савезе да остане релевантна за жешћа конкуренција.

Према извештају истраживање, тржиште глобалне штампани електронике вреди УС $ 25.4 бн 2015 и се очекује да ће достићи валоризацију УС $ 65.0 до краја 2024. У периоду предвиђања 2016 и 2024, глобалном тржишту очекује се да се одвијају ЦАГР од 11.0%.

Асиа Пацифиц да будем прва као економије у развоју стално потражњу за мирно одштампане електронике

Географски , тржиште глобалне штампани електронике сегмент на Северна Америка, Азија Пацифик, Европе, Латинске Америке, и Блиског истока и Африке. Од ових, Азија Пацифик очекује се да будем прва у периоду предвиђања. Иако у региону, како се очекује, сведоци мањих комбинезон, то и даље купиће део од 36.0% на глобалном тржишту до краја 2024. Економије у развоју Индије, Кине и Јапана се пројектује на тржиште штампани електронике у Азији Пацифику у блиској будућности дати инекцију у руку.

Узмемо узорак ПДФ за професионалне истраживања запажања

Малопродаја и амбалаже Сегмент обећава непоколебљиву раст широм дефинисаном периоду

Када је у питању апликације, глобалном тржишту сегмент у малопродаји и амбалаже, аутомобилских, и електронику. Ово , малопродаје и амбалаже сегмента одржан је највећи у глобалном тржишту 2015. Све већи малопродајна индустрија промена перцепције према амбалаже очекује се и да возим овај сегмент на глобалном тржишту у наредних година. До краја 2024, малопродаје и амбалаже сегмента се очекује чине део он је 34.5% на тржишту глобалног штампани електронике. Пораст потражње потрошача за паметне амбалаже очекује се да игра критичну улогу у развоју овај сегмент. Технолошка побољшања и напредака у методи амбалаже такође су приметне разлике да лелујави приход од малопродаје и амбалаже апликације сегмента.

Тржиште глобална штампани електронике коју води све веће усвајање органске материјале за израду штампани електронике. Схватам органског материјала је приписати њихове смањење трошкова за штампање флексибилни екране. Поред тога, као семицондуцтинг и обављањем органског материјала као што су полимери и молекули се може користити за широк спектар сврхе. Све већи притисак за смањење потрошње енергије, негативног утицаја околине и материјала (веже) униљтавање је такође затражено неколико произвођача да бисте користили органски материјали за штампани електронике. На тржишту је такође вероватно бити сведоци нагли пораст потражње за штампани електронике, као и у индустрији показује занимање употреба премазни папири за штампани електронике.

Јадни доступност органски материјали обуздати тржишта

Иако кључ возити фактор се врти око употребе органских материјала за штампани електронике, и постао је фактор који је забрана на тржишту. Јадни доступност органски материјали ради као главна препрека за глобално тржиште. Поред тога, неорганска електроника и даље комерцијално одржив од органских оне. Поред тога, детаљна истраживања потребна за помоћу органских компоненти такође додаје трошак процеса производње. Стога , оперативне трошкове и мање доступности или органски материјали су у плану да ремете глобалном тржишту наредних година.

Овај преглед се заснива на истраживање тржишта транспарентност извештај, под називом андqуот;Штампани електроника тржиште - глобална индустрија анализа величине удео раст трендове и предвиђања 2016-2024.андqуот;

Oldingi:ИДТецхЕx истраживања, нови извештај о одштампане, органске, савитљиве електронике Keyingi2:Проводни мастила 2017: Велики преостале