Штампани електронике тржишта анализа материјала (пером и подлози), технологијом (Инкјет, екран, Гравуре, и флексографичка), од стране уређаја (екран, фотонапонских, осветљење, РФИД и други), и у региону и Сегмент прогнозе, 2014-2025

- Mar 14, 2017-

НЕW YОРК-У,27 дана 2017/ПРНеwсwире/--на тржишту глобалног штампани електронике је предвиђено да достигнеУСД 19.15 милијардидо 2025 године, показује нови извештај Гранд Виеw истраживања, Инц. Растуже потражња за флексибилне електронике у ниски трошкови у производњи, као и потребу за еколошке технологије је утире пут повећане усвајање технологије.

Поред тога, све већи продор много широм света се показало да буде главни фактор у дефинисаном периоду да станем на одштампаном електронике тржиште. Континуирано растућу потражњу за многе у индустрији телекомуникација за побољшање мреже и оптимизација перформанси заједно са операцијама очекује да покрене апликацију технологије у том периоду предвиђања.

Бројни технолошки напредак и развој довеле су до еволуције разне електронске гаџете и инструмената. Растућу свест и који је прилагођен кориснику технологија доводе до раног усвајања ових иновативних производа знатно.

Компетентан играчи индустрије инвестирамо у великој мери на Сродне Рандамп; Д активности како би се обогати на портфолиа производа и успостави своје присуство на тржишту. На крају, усвајање од ефикасна и поуздана технологија као што су штампани електронике је испао обавезно произвођачи широм света. Стога , штампани електронике предвиђа се да траже истакнуте пажњу широм сектора електронских потрошача у том периоду предвиђања.

Тржиште штампани електронике категоризована на основу материјала који су потребни, технологијама и уређајима који држи главне апликације у том периоду предвиђања. НаАсиа Пацифицрегиона доприноси велика потражња Проводни мастила, а очекује се да одржи стисак над процењеног времена. Овај захтев може да будес овласцен за повећање производње потрошачке електронике широм земље региона.

Међутим , уСеверна Америкаи европских земаља као што су велика Британија,Немачка, аНорвешкаукључује разне организацијама и удружењима уплетен у промоцији и инвестирање у Рандамп; Д за штампани електронике технологија у развоју. Поред тога, уАсиа Пацифицрегион се очекује и сведок тешке потражње, што је довело на компаније да инвестирају много за побољшање мастило квалитета, поузданости и других Проводни својстава.

Карактеристичне одлике Инк Јет технологије као што су мање инк потрошње и материјал (веже) униљтавање, флексибилност, компактност и мање почетне инвестиције води технологију да искусите вредно спомена Свифт отприлике у том периоду. Надаље , штампани електронски РФИД уређаји је неки други сегмент да посматрамо изузетан раст у том периоду предвиђања због захтевне апликације у сектору амбалаже. Отуда , што је утицало позитивно за јачање на тржишту глобалног штампани електронике широм света.

Додатно кључних закључака из извештаја предложити:

Штампани електронике раст тржишта може бити акредитована све већи усвајање инкјет технологију, све већи екран и штампани РФИД уређаји сегменте.

На све већу свијест о потреби конзервације природних ресурса води на усвајање еколошки алтернативе, као што су усвајање фотонапонских уређаја који је додатно приписујући технологија раст.

Проводни мастила и штампања технологију екрана су два сегмента доминира тржиште укупни штампани електронике конституисања велики део.

Разне организације и удружења су промовисање штампани електронике технологију у европским земљама, као штоНемачкаи велика Британија, за значајан део конституисања 2015.

Учесници су кључна Привредна грана укључују:
Енфуцелл Оy, ГСИ технологије, НоваЦентриx и Т-пером, Инц. Главни побољшање стратегије праћен надлежног играчи укључују потписивање партнерства или дистрибуције споразуме, спајањима и Аквизицијама заједно са обогаћивање њихове портфолије поред латили континуирано Рандамп; Д.Oldingi:Штампани електронику: РФИД сензор платформа и флексибилне функционалне филмова за аутоматску обраду Keyingi2:Сарадња на одштампаном електронике истраживања и апликација