Ниска температура Синтеринг високо Проводни сребрни мастила за флексибилне електронике

- Jan 16, 2017-

Тим од ресерцхерс јаве наивна синтезу процедура за развој је трајна, иестица-слободни и ниска температура синтеринг сребрни органски претеча (СОП) мастило помоћу ниске вреле тачака благе органске цомплеxинг лиганди.
Example of a flexible-circuit film. Source: Patrick Mansell/PennStateГенерисану мастила су штампане на варијабилном Одредићемо као што је стакло, љубимац и ПИ до спин-премаза и млазница-јет метода штампања.

Изврсно приањање и високе проводљивости

Као штампа филмови су били синтерованим на ниским температурама (андлт; 90 ° Ц) за постизање глатке сребрне филмови имају изврсно приањање и високе проводљивости. СОП спин-малени филм на стаклу трака на 60 ° Ц и млазница-јет одштампани филм на љубимца синтерованим на 75 ° Ц, предао високо цондуцтивитиес од 1.07 × 106 С/м и 2.74 × 106 С/м, односно, који су само један ред од магнитуде ниже од главнине сребра (~ 107 С/м). Сребрни филмови повезан са светло – емиттинг диода (лед диоде) такође су показали снагу изврсно приањање кроз савијање и увртање тест.

Oldingi:Дигитални запис оловком Проводни спремне за штампање се обрачунава пуна производња Keyingi2:Како се Проводни мастила захтеве за потрошача