Како се Проводни мастила захтеве за потрошача

- Jan 13, 2017-

Од стране Мицхаел Wагнер, инжењеринг менаџер, нови производ дизајн, Батлер Тецхнологиес, Инц

Тодаyанд #39; с потрошачи очекују испоруке производа који су брз, паметан и практичан и Проводни мастила на те захтеве.

Проводни мастила су најновији напредак у одштампан електронике, ту широку категорију произведеног производа који је дуго премостити електрична струјна кола јаз између људи и машина. Од стране притискам деценије индустрија знања и најновијим достигнућима у Проводни мастила производње, данас је наука о штампаном електронику пружа решења која дирати свакодневног живота који сви потрошачи. Компаније које задовољавају ове потрошаче није успио су повезане са конкурентима који су спремни да прихвате нове технологије има предност.

Проводни мастила смањите тежину, сложености и трошкова

Уместо традиционалног проводник урезан бакар, произвођача конструкцијски Проводни мастила, као што су сребро, угљен и други полимер дебљине филмови (ПТФ). Проводни мастила може бити одштампан на лакси Одредићемо које су толико другачије од полиестера, поликарбонати, полyуретханес и папир. Употреба ових лаганих Одредићемо отвара врата за већу креативност у развоју производа, као и мање сложености у производњи.

Смањивањем сложености производа, компанија је потпуно јасно одговарајуће смањење материјала, монтажа и трошкови ланац снабдевања. Осим тога, зато што су Проводни мастила адитив у природи, произвођачи елиминисали отпада потока и повезане трошкове који настају из бакра нагризање.

Било каквих ограничења Проводни мастило које остају су избегава материјала дивови попут ДуПонт. Срећом за произвођаче, Већина празнине између Проводни пером и традиционални бакра флеx кола це ускоро бити ствар прошлости.

Вредност невиђено сензори

С обзиром на распрострањености и ниски трошкови данашњи штампани електронских уређаја, крајњи корисници ретко сматрају технологију која чини ове уређаје тик. На пример, неколико људи асоцирају на дијагностичке ЕЕГ (ЕЦГ) штампани електронике. Употреба Проводни мастила, међутим, није била катализатор за замену крута, незгодно електроде са више удобан, јефтин и на располагању јастучића сензор који се користе данас.

Друга рапидно развоју апликација заснованих на мастило штампани електронике је широку категорију wеараблес. Уређаји који користе стретцхабле и антибактеријска мастила може топлота преноси на одежу и да се користи за мерење електричне импулсе који реагују на покрет мишића. Wеараблес већ појављују у спортским и медицински сектор и брзо проналазе свој пут у другим индустријама.

Паметна амбалажаје други Проводни мастило апликацији. Уграђени струјна кола ОДОСМО у паковању производа је знатно побољшао залиха контролу процеса за велепродајних и малопродајних. Упоредива ознаку технологија је био растегнут ни возити креативне маркетиншке кампање.

Какве има много везе са тим?

НаИнтернет ствари (много)је референца на чињеницу да све је, или ускоро ће бити повезани на Интернет. У индустрији штампани електронике је у сред много акције. Напредак у Проводни мастила отворили нови талас штампани електронски решења у тренутку кад је гладан за нове и креативне апликације на тржишту. У ствари, индустрија ресурсе процењују да је да је више од десет развоју апликација штампани електронике су на хоризонту, апликације које ће показати игру модификатора у медицински, аутомобилски, атлетски тип, забаве, ваздухопловства, текстилне, безбедности и другим секторима.

Дуги и кратки за то? Напредак у Проводни мастила дају потрошачима шта они траже на дневној бази: фаст, паметан, еколошки сигурну и кориснички пријатељски производа.

Компаније које су и даље се устручавају ангажује штампани електронике решења ће ускоро пронаћи себе у конкурентне предности. Поред пропустили непосредне уштеде и побољшану крајњег корисника при раду, успорену компаније ће вероватно жртву задовољство купаца. У данашњем конкурентном тржишту, то није у реду.

Мицхаел Wагнер је Менаџер за инжењеринг, развој новог производа заБатлер Тецхнологиес, Инц, која се налази изван Питтсбургх, Пеннсyлваниа. Батлер технологија је дебело умељана у истраживање и развој Проводни мастила, флексибилне Одредићемо и штампани електронике дизајна и производње. Батлер технологија помаже компанијама да развију своје штампа електронске апликације као алтернативу традиционалним струјна кола за медицинске дијагностике, аутомобилски инструментације, сигурност апликација, текстил и бројним другим секторима индустрије. КонтактМицхаел Wагнер.

Oldingi:Ниска температура Синтеринг високо Проводни сребрни мастила за флексибилне електронике Keyingi2:Сребрни Наноwирес и Грапхене ујединимо снаге за додир екрана приказује