Дигитални запис оловком Проводни спремне за штампање се обрачунава пуна производња

- Jan 18, 2017-


ДуПонт напредне материјале је најавио нови електронски мастила за штампање Инк Јет која нуди високу проводљивост и јака приањање потребне за убрзано дигитални дизајн, прототипске и пуна производња.

Технологију која ће омогућити дигитално штампање за електронске компоненте и кола у апликацијама где изузетно танке линије су потребне, попут ОЛЕД панела, соларних ћелија, штампани антене и додир панела.

ПЕ410 Проводни мастило омогућава брз прототипске и осигурава несметану транзицију из "лабораторију да фаб" са свестраност да повећате индустријске фреквентно инкјет принт главе и машине. Ово омогућава дизајнерима коло да одмах тестира нови дизајн, брзо направите неопходне измене и, због смањене сребрни лаyдоwн, сачувајте на материјалне трошкове. Технологија је одговарало да-планар штампања, што ће омогућити низ нових и развоју апликација.


Oldingi:МИТ истраживачи развили процес штампања за електронске ознаке Keyingi2:Ниска температура Синтеринг високо Проводни сребрни мастила за флексибилне електронике