Проводницима боје У 2017: Тхе Нект Биг Тхингс

- Feb 28, 2017-

Ф4.јпг Мастило индустрија проводни је још увек у потрази за следећу велику ствар. Неповољни конкурентски притисци у Цоре Волуме тржиштима довела је највише добављаче да траже нове могућности тек оформљене. Доминантни Стратегија је сада да се као широк производни портфолио је могуће, сеју више тек оформљене тржишта, добивши колико повратне информације купаца могуће, и успостављање вредности мрежа рано.

Добављачи и сада интензивно гледају једни друге, брзо покретање упоредиве производе који се добија у ерозије диференцијације. Ово ставља добављаче у фрци: с једне стране, желе да задрже технологија тајну дуго да их усаврши у кући, али, с друге стране, они морају узети на тржиште раније јер жуде повратне информације купаца на новим тржиштима где се ни бројке-оф-заслугама ни купаца потребама познат.

Упркос свему томе, индустрија је идентификовао више појављују апликације подручја у периоду 2013-2016, као што тражи да се подмлади. То је зато сада на наставак кроз фазу на многим фронтовима. У овом чланку ћемо укратко приказују напредак у више развоју сектора истовремено идентификовање најновије тренди тек оформљене области примене. Имајте на уму да су апликације наведене у без неког посебног реда важности.

Да бисте сазнали детаље о проводног мастила индустрије укључујући све најновије технологије, као и процене више од 24 постојећих и нових апликација се односе на нашем извештају о проводног Инк Маркетс 2017-2027: прогнозе, технологије, играчи. Овај извештај је највише уп-то-дате верзија нашег ауторитативни и свеобухватног извештаја који је постао референтна индустрија.

Пхотоволтаицс (ПВ): ПВ индустрија ће остати главни обим / возач прихода за печење типа пасте. Индустрија неће ослободити својих дугорочних трендова: ниски трошкови по килограму и појединачног иновација смањити сребрну потрошњу по вафла. Све у свему, очекујемо 2017 бити година у којој ће сведоци само прво полувреме бум захваљујући очекиваном крају у феед-ин-тарифа у Кини; године када ће се тренд разноврстан базе за снабдевање у праху и даље, иако је доминација јапанског произвођача (а) неће бити сломљена; и година када је објавио $ 140 милијарди кинеска инвестиција у соларну индустрију ће разбити бриге другог груди циклуса.

Тоуцх екран ивичних електроника: Ова индустрија је вођен трошкова и притиска да се сузи маску. Ова индустрија, у последње две године, доживео корак промене као фото-излечива и ласерски-цут боје почела да замени стандардни полимера дебеле филмова (ПТФс) како би се омогућило 20ум или испод линеВидтх-над-размак (л / с) пропорције. Ови трендови ће се наставити и конкуренција између гравуре и решењима за штампу ће додатно интензивирати. Све у свему, очекујемо да ће 2017. бити година у којој ће добављач цатцх уп на фото-стврднути и сечени ласером буде потпуна, што је довело до губитка маргине широм, и година када су нови процеси изван сито озбиљније.

У-калуп електроника (ИМЕ) Тхе иза кулиса интерес за ИМЕ остаје снажно. Први талас производа су близу лансирања, мреже вредности су побољшани, произвођачи запремине су активнија него икада, а материјал сет се транзицију ван проводним боје да обухвати транспарентне проводљиве филмова, сензоре, погони, и тако даље. Све у свему, очекујемо 2017 у години када ИМЕ апликације коначно расту након година и искључивање почиње.

ЕМИ заштита: ЕМИ заштита се појављује као нове области интересовања. Број чипова са директним ЕМИ заштите заштитног Очекује се да ће брзо повећати у наредним годинама. Конкурс ће бити између прскањем и мастила прскање, а у бојама конкуренција ће бити од величине честица са нано бојама нуде мршавост, док друге нуде ниже трошкове. Све у свему, очекујемо 2017 да буде година када су добављачи прикупити више знања о тржишту потреби, успоставити потенцијалне везе са клијентима, и почети разне нове квалификације процеса.

Електронски текстила (е-текстил): Број Стретцхабле пасти на тржишту или у касне фазе фази прототипа је у порасту. Две године или тако пре само неколико добављачи нуде такве боје али сада су многи показали способност. Вредност ланац Е-текстил је и даље слаба, цене и даље превисоке и мастила генерално суочавају са конкуренцијом из алтернативних решења, као што је проводним предива. Све у свему, очекујемо 2017 да буде година када се покренула даље инк заснованој на текстилни производи; године када количине остају мали; и година када је Е-текстилна индустрија у цјелини инча ближе до великих прича о успеху.

Прилагодљив штампање: аеросола и други процеси штампања без контакта су сада главни кандидат за штампање антена и других проводних трагова на 3Д објектима. Капацитет производње сада постоји у индустрији, посебно у Азији. Многи материјала добављачи су такође квалификовани своје производе са овим процесом иако крајњи корисници и даље нам да је већина над-обећања и под-доставити посебно у погледу нивоа проводљивости на ниској температури жарења. Све у свему, очекујемо 2017 ће бити година даљег постепени материјалних унапређења и повећања обима продаје, упркос потенцијалне изазове у електроници тржиштима крајњег потрошача.

Штампани провидни проводни филмови: Технолошки напредак су на прагу омогућавања високих перформанси штампане металне мрежице филмова са линевидтхс испод 5ум. Ови догађаји су још увијек у пилот фази са уским веб величинама и високих трошкова, али ипак представља дугорочну опасност за друге металне мрежице процеса у индустрији све више трошкова осетљив. Неколико сребрна наночестица ТЦФ технологије су изгубили комерцијални замах због стечаја предузећа и питањима токова готовине, али нови роман оне се појављују да заузму своје место. Све у свему, очекујемо 2017 да буде година када се одштампа металне мрежице решења напредак на лествици технологија доспећа, али неће бити комерцијални ефекат.

Аутомотиве Тхе аутомобилска индустрија ће остати атрактивна тржишта за пасте добављача са дугорочним линија предвидљив прихода. Апликације као што су штампане заузетости сензора, штампаних капацитивних сензора за инфотаинментс модула, или грејача за седишта у великој мери ће наставити њихов напредак. Напори да се развије и комерцијално штампани прозоре де-фростерс на поликарбоната подлоге ће се појачати. Све у свему, очекујемо и 2017 бити година у којој ће бити објављени ИМЕ апликације за аутомобилске ентеријере и година у којој ће штампан метална мрежа за прозоре де-фростерс појављују на раној фази технологије мапа пута већих ОЕМ.

Стретцхабле мастила ван електронских текстила: Стретцхабле боје се такође могу користити у апликацијама изван е-текстила, као што су флексибилне / Стретцхабле плоча или медицинских уређаја. У флексибилне, високо еластична или Стретцхабле кола, штампана кола може да испоручи функционалност, иако су и даље могу да пате од уобичајених недостатака ограничену проводљивост, резолуције терен и Солдерабилити. У медицинских средстава, посебно када су дуге и Стретцхи водови потребна за употребу погодности, штампане линије може имати предност. Све у свему, очекујемо 2017 бити година у којој ће постојећи нештампани ФПЦБс настављају да доминирају.

3Д штампани електроника (3ДПЕ): Утврдили смо 3ДПЕ као пред иновација прилика у проводног области мастила. Идеја 3ДПЕ је комбиновати 3Д штампање пластике са штампањем проводних боја за стварање прилагођене 3Д облика са уграђеним кола. То ће омогућити дизајн и 3Д штампање 'паметних' објеката. Прилика за иновације у успостављању мање проводљивости боје и добро пријања на различитим пластичних подлога. Све у свему, очекујемо 2017 да буде година када видимо више 3ДПЕ опрему уведен на тржиште и ове године када видимо најаву мастила производе намењене посебно на овом тржишту.

Штампана ПЦБ ствари штампани ПЦБ добили обновљени интерес у 2016. То је захваљујући појачаним напорима око инкјет принтед једнокреветне, двокреветне и вишеслојне ПЦБ усмерених како на хоббиист и професионалних краја на тржишту. Коришћење приступа штампање и-плоча у изради ПЦБ је такође још увек фино подешен од стране многих компанија, углавном у Јапану и Кореји. Технологија је зрелија него раније, али предности су трошкови још увек нису довољно да то буде убедљив алтернатива зрелији, поузданији и већег обима актуелне технологије учинити. Све у свему, очекујемо 2017 бити година у којој ће Хипе око хоббиист / ДИИ ПЦБ штампача смири, док ће професионални вишеслојне ПЦБ штампачи настављају свој спор и мањег обима продор на тржиште. Напредак технологије на принт-и-плочу ће се наставити у позадини, углавном у азијским лабораторијама, без значајнијих привредних лансирања.

Штампани транзистори и меморија: Штампани транзистора и меморије су, на неки начин, старом апликација идеје. Штампани транзистори нису успели да испуне своја обећања. Сада, међутим, напредак технологије, посебно из Јапана, довољно је обећавајући да поново интересовање за ову тему. Овде ће бити потребно добро штампање уских линија. Штампана меморија је такође био у полу-комерцијална производња годинама и сада питања око приноса су боље обратио. Све у свему, очекујемо 2017 да буде година када је потрага за јединственим примене штампаних транзистора и меморије се наставља, и година када добављачи инк постану ангажованије за рад са штампачима да боље прилагодили своју понуду.

Великих површина ЛЕД осветљења низова: Комерцијална активност око штампање великих површина ЛЕД низове почиње да покупи. Технолошка основа је био у настајању у последњих 4-5 година. Сада има више крајњи корисник интерес и креативни напор компаније вишем ланцу од материјалних добављача. Захтеви за технологија је једноставна, али нису штампани решења су такође монтажу изазов заснован на високој проводљивости и нижу потрошњу енергије. Стога, све у свему, очекујемо 2017 да буде година када је повећање продаје у овој години иако са веома мале основе.

Постоје бројне друге апликације које се развијају за проводни пасте која сматрамо у нашем извештају детаљно. Примери укључују велике површине сензорске низова / системи, батерије и биљних грејачи, фреквенцијски-селективног прозора, и још много тога. Молимо погледајте наш извештај проводног Инк тржишта 2017-2027: Прогнозе, технологије, играчи бисте сазнали више о овим тржиштима.

Oldingi:Користећи Мастило са сребрним наночестица понуде способност за Нев круте и савитљиве Хибрид струјно коло Keyingi2:Једноставна гравуре техника за креирање леворук и дешњак наноструцтурес