Проводни мастило тржишта 2016-2026: Прогнозе, технологије, играча

- Jan 11, 2017-

НЕW YОРК-У, /ПРНеwсwире/ 12. Дец. 2016.Сребрни пахуљица, сребрни нанопартицлес, бакарна мастила и лепи, грапхене и ван њега

Овај извештај пружа највише свеобухватан и ауторитативан приказ Проводни мастила и лепљење тржишта, даје детаљне десетогодишњи тржишта предвиђања из сегмената апликација и врста материјала. Тржишне прогнозе су дате у тонаћа и вредност на нивоу записа пером. Обухвата и критичне критике свих конкурентских Проводни мастила и Налепи технологије, укључујући паљбу-типови лепи, ПТФс, сребрне нанопартицлес, стретцхабле мастила, ИМЕ мастила, бакар, и више.

Овај извештај је такође даје на основу чињеница и проницљива анализу свих постојећих и настајућих циљна апликација. За циљ апликације, пружа процјена, односно предвиђање адресира тржишта, кључне трендове и изазовима, најновије резултате и промоције прототип/производа и увид у ИДТецхЕx на тржишту потенцијал.

Пружамо детаљна анализа најмање 17 постојећих и развоју апликација у секторима, укључујући силиконске соларних ћелија, уф-а/УХФ РФИД ознаке, додирни екран ивице електроде, аутомобилски, у калуп електроника, е-текстил, 3Д антене, 3Д је одштампан електронике, стони штампачи ПЦБ, ИТО замена, ОЛЕД осветљење и другима.

Све тржишне прогнозе су уграђене користећи моделе који су засновани на главној индустрији улаза са ИДТецхЕx интервјуа и компаније посете и из претходног индустрија искуства у ИДТецхЕx. Јасно да за приказ структуре и оправдавају су претпоставке, рационални, трендове и стварних података поена који имитирају све нам прогнозе. Нам извештај пружа више од 50 компанија са седиштем у интервјуу профили

Без премца пословне интелигенције и тржиште увид

Овај извештај се заснива на година истраживања. Нам аналитичари имају дугогодишње искуство из прве руке игуман и били у форефронт Проводни мастила/Налепи пословања, играју важну улогу у стварању индустрија у више милијарди долара. У протеклих пет година сама, наш тим је интервјуисао и профилисали више од 50 корисника и произвођача различитих типова Проводни мастила и лепи. Сваке године смо сазнали више о тржишту и угођен наше анализе, увид и прогнозе.

Паралелно са овим, ИДТецхЕx је организовао водећи глобални конференцијама и традесхоwс на одштампаном електронике у протеклих десет година уАсиа,ЕуропеиУСА. Ове емисије је окупити целу вредност ланац на одштампаном електронике, укључујући сви добављачи Проводни мастило, штампачи, и крајњим корисницима. Ово нам је дао без премца приступ играча и најновије тржишне податке.

Проводни мастила и лепљење посао: све се мења

Проводни мастила и лепи тржиште ће достићи скоро$ 1 .7б2026 на тренутне цене метала. Микро -величине сребрни Проводни лепи се ће доминирати на тржишту, контролише скоро целокупно тржиште у 2016. Сребрни нанопартицлес вољу Међутим постају све конкурентнијем, проналажење користи у опсегу за нове секторе апликацијама да постане један80 милиона доларатржиште у 2026. Бакар ће остати релативно незрело технологија, али ће остварити ограничен успех као роман леиење системи су инсталирани да отвори врата за бакарне мастило продаје.

Соларни панел индустрија ће бити 1.5 к тоне тржиште 2016 за сцреен-принтед паљбу-тип Проводни лепи. На нивоу лепљења, нова група добављачи ће ускоро доци да доминира овом послу, док је на нивоу прах корисници ће наметнути кроз разноврснија добављач база. На додир екрана ивице електроде тржиште ће наставити свој пад. Линеwидтх -готова -размак (Л/С) се смањила на 20-20, гурања екран штампање са стандардним ПТФс изван својих граница, и отвара врата пхотоцурабле лепи. Технике засноване на нагризање ће пронаћи додатне могућности као што је безел додатно је смањила док је стандардни ПТФс ће задржати неки део на крају Нискобуџетна тржишта.

Сензори попут ауто окупације сензори, штампани пиезоресистиве сензоре и неке верзије глукозе сензори ће остати значајан скривено тржиште за Проводни лепи, као и аутомобилске индустрије са својих мешовити груписања устајалу традиционални и високо растуће развоју апликација. ХФ и УХФ РФИД антена тржиште ће расти, али ће видети релативне тржишног удјела мастило типова трансформише у наредних десет година. 3Д антене направљене користећи аеросол штампање ће наставити да добија на снази. Овај приступ ће се такмичити директно са МИД (обликовао интерцоннецт уређаји) технике и да ће постати значајан играч на тржишту потрошачке електронике. Метална мрежица као алтернативу ИТО ће учинити споро надирања упркос период чекања консолидације у индустрији ТЦФ, креирање потражње за силвер Нано иестица користе за попуњавање или штампање танке линије.

Нова тржишта ће се појавити и креирање нове захтеве за перформансе. У калуп електронике ће тражити мастила која се може растегнути и опстане Термо-формирајуће/обликовање процеса. Електронски текстил ће захтијевати мастила која су истински стретцхабле заштите и поновљене прање циклуса. 3Д штампани електронику и стоних штампача ПЦБ биће потребно високу проводљивост и ниске температуре мастила за отварање огромне нове прототипске могућности за 3Д штампаче и дизајнери коло. Под условом да сви ови тржишта спрема се за брзи раст технолошке иновације може да задовољи вуци на тржишту.

Десет година тржиште пројекције разделити апликација. Контактирајте нас за тачне вредности. Имајте на уму мастилом продајна цена одбио захваљујући смањење цене сирове метала али такође извршила притисак на маргине, што је довело до смањења нам предвиђене приходе.


Шта пружа овај извештај?
1 . десетогодишњи тржишта предвиђања за Проводни мастила и лепи као сегмент по материјалним типу (силвер нано, ПТФ, Цу, итд) и апликација. Прогнозе су обезбеђене у волумен и доларима.
2 . интервју компанија профиле 50 добављача и корисника. Компанија профили пружају детаљне компанија позадине, и критичне технологија и пословних модела преглед. Профил додатно укључује детаљну анализу СWОТ по ИДТецхЕx аналитичари
3 . критичан преглед и процене главног Проводни мастило технологија укључујући паљбу-типови лепи, ПТФс, нано мастила, стретцхабле мастила, ИМЕ мастила, бакар, итд.
4 . детаљне апликације процјена често укључујући ИДТецхЕx увид и процјена, стање уметности и комерцијални напредак, анализа конкурентских технологија, цијенама и тржишне трендове, кључних играча, величина адресира тржишта и десет година тржиште пројекције за:
а . пхотоволтаицс
б . Додирни екран ивице електроде (као сегмент по типу уређаја)
ц . Аутомотиве (де-фростерс сензори окупације, седиште БОЈЛЕРИ, итд)
д . 3Д антене
е . УХФ ад ХФ РФИД антене
ф . стретцхабле мастила за електронске текстил
г . у-калуп електронике мастила
х . глукозе и пиезоресистиве сензори
3Д штампани електронику ја.
ј . стону штампу ПЦБ
к . ИТО замена
л . ОЛЕД осветљење
м . Проводни оловке
н . друге
Прочитајте комплетан извештај:http://www.reportlinker.com/p04447369-Summary/View-report.HTML

О Репортлинкер
РепортЛинкер је награђивани истраживање тржишта решење. Репортлинкер проналази и организује подаци индустрије, тако да добијете све резултате истраживања тржишта треба - одмах, на једном месту.

http://www.reportlinker.com


__________________________
Клер је за контакт:Clare@reportlinker.com
НАС : (339)-368-6001
Интл : + 1 339-368-6001


Oldingi:Сребрни Наноwирес и Грапхене ујединимо снаге за додир екрана приказује Keyingi2:НАНОWИРЕ "МАСТИЛА" ОМОГУЋИ ЗАСНОВАНЕ НА ПАПИР ЗА ШТАМПАЊЕ ЕЛЕКТРОНИКЕ